Meny Lukk

60-årene har innhentet meg!

Jeg synes at jeg klarer meg rimelig bra i hverdagen. Men i det siste har nettene ridd meg noe inni hampen! Det kjennes ut som krampe i blodårene!

IMG_2581

– Du har ikke hatt krampe i beinet hvis du ikke kjenner smerte når du ser dette bildet!

Jeg har tidligere blogget om at når man forlater 40-årene forblir det stadige, kroppslige utfordringer. Samtidig med at man blir mer og mer sikker på seg selv og ikke bryr seg om at andre mener man er teit.

Det står jeg fortsatt ved. Men jeg trodde at man seilte inn i 60-årene med samme forutsetninger. At man egentlig forble i 40-50-årene og hadde bare enda mer erfaring og tyngde i debatter og slikt. Nå er jeg blitt mer usikker…

Har du bruk for leiebil, rett og slett for å bli kvitt krampen i beinet? Klikk her.

Her kommer det seilende noen alderdomstegn som jeg overhodet ikke ønsker velkommen!

Søvnproblemer eskalerer. (Sørensen lurer på hvorfor jeg må legge meg klokken 22. Det har med det å gjøre at jeg sov bare to timer natten før!)

Bruk booking.com neste gang du trenger hotell ett eller annet sted i verden. Det lønner seg. Les hva andre sier om det hotellet du har tenkt å leie!

Fysiske tegn på alderdom blir litt for nærgående. Man er klar over at magnesium er kilden til gode netter uten kramper, men når man opplever at det må være krampe i hele blodsystemet i høyre bein, da tror man at man har gått noen hakk tilbake i spillet. Eller er det framover? Kramper tas rett og slett til et nytt nivå!

Man husker rett og slett ikke så godt! Navn som Kjersti Holmen og Leonardi de Carpi satt som støpt når man så dem i bla’ før. Nå må jeg forklare til Sørensen “hun vet du, som spilte i den filmen, som jeg ikke husker hva heter, men hun er gift med han, du vet.” Skjønner?

Som nykommer i 60-årene trenger jeg rett og slett noen tips til hvorfor nettopp dette ti-året er så fantastisk! Anyone?

—————————————————————————

Les flere av spaniasols betrakninger her eller

følg meg på Facebook

 

 

Del dette:

6 Comments

  • spaniasol

   Har hatt kramper i beina, deler av beina, føtter etc, men aldri HELE beinet, fra låret til tærne, før nå i det siste. Så, ja! Jeg har nok oppdaget noe nytt! Hvem skal jeg tipse? VG eller ett eller annet forskningsinstitutt?

 1. Olive Olé

  Sånne kramper er forjævlige! Har ikke hatt i hele beinet ennå, men fra kneet og ner i tåa. På begge sider! Umulig å få strukket krampa ut da!

  Og magnesium? Det slår jo krøll på magen! Er som å velge mellom pest eller kolera! Og jeg er bare 43! Skjønner jeg skal få det artig fremover, ja!

  *logger av og surmuler over fremtidsprospektene*

  • spaniasol

   Ok, så magnesium har sånn virkning på deg! Det var ille! Men har jo fått en del gode kjerringråd der inne på facebook-siden. Blant annet at man skal legge et såpestykke under lakenet i fotenden. Prøv det, og fortell hva du opplevde! Jeg tror det ikke før jeg får se det!

 2. Turid Holt

  Ja, nå har jeg tatt Magnesium i flere måneder og tro det eller ei, men det hjelper mot kramper. Meget god effekt. Må jo være et forsøk verdt? Lykke til.

  • spaniasol

   Ja, magnesium har jeg tatt i flere år, men etter de voldsomme krampene jeg skrev om, har jeg doblet dosen. Nå har heller ikke jeg kramper mer. Det er deilig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *