Arroganse til hverdags

Først mistet vi strømmen en hel dag (vel, hadde vi visst om triksene som denne byen bedriver, hadde vi nok bare vært strømløse litt innimellom), og mandag kveld, midt i Broen, sa Internett takk for seg.

movistar5

– Nå vender vi definitivt ryggen til Movistar! Bildet er lånt fra deres eget album.

Takk og pris for at man ikke lever av internettet lenger. Tidligere hadde det vært full krise etter kort tid. Leserne måtte få nytt stoff å fornøye! Eller datakunder hos Sørensen trengte support. Nå er det ikke like kritisk.

Har du bruk for leiebil? Klikk her.

Men, når tirsdagen gikk uten at noe mer skjedde enn at vi fikk beskjed om at feilen lå hos Movistar, begynte uroen å trekke i bakbeinet. Movistar er telegiganten i Spania, som rår over brorparten av telemarkedet og nettmarkedet. De viser sin totale arroganse ved å la flere hundre tusen abonnenter være uten nett og dermed TV, for en god del av dem. Dette dreide seg om nettabonnenter gjennom Flexnet. Er det mulig å bare ignorere så mange mennesker? Vi har INGEN TING å stille opp, bortsett fra å boikotte dem. Men med så mange millioner abonnenter merkes det ikke så godt. I første omgang. Vi håper dette fører til en større bevegelse mot giganten!

Det gikk så langt at vi så oss nødt til tirsdag kveld, å gå en tur. En lang tur. Og avsluttet det hele med nydelig middag på noe så sjeldent som en restaurant her i El Tablero. Gaudí er en gourmet-restaurant! Et plaster på såret, altså. Men det ga ikke noe mer nett!

Onsdag tok Sørensen æksjen og hentet hjem et sim-kort fra en annen leverandør. Så gjenstår det å se om Vodafone er mindre arrogant til hverdags. Vi er fortsatt tilknyttet Flexnet, men de har også altså gitt opp Movistar…

Del dette: