Derfor er Farmen en vinner

Alle reality-serier er bygget over samme lest. Man skal gjøre noe i isolasjon sammen med andre, bli stemt ut, og til slutt skal en vinne.

Selv har jeg fulgt Paradise Hotel et par sesonger, og blir stadig flauere på deltakernes vegne. De avslører et tankesett og intellekt som er veldig langt under gjennomsnittet (håper jeg). 71 grader nord inviterer til ekstreme fysiske utfordringer, likeså Robinson (det lille jeg har sett). Andre slike serier har vel ikke overlevd særlig lenge? Foruten Farmen da. Dette konseptet skiller seg kraftig ut, fordi deltakerne på kjenne på urmennesket i seg. For å overleve, og klare oppholdet. Det er de som klarer å lukte vondt, utholde havregrøt og skittent tøy som klarer seg. Etter det jeg har klart å finne ut varer Farmen mye lengre enn de øvrige. Robinson i 8 uker, og 71 grader nord i 14 dager. Farmen vare i 10,5 uker.

Det de nevner alle sammen etterpå, er måten de ble kjent med seg selv på. At de, utenfor dagens kjas og mas, fant verdier de ellers aldri hadde sett ved livet.

Det kan bli redningen det, for mange av dem.

Mer Farmen og mindre voldsfilmer!

Del dette: