Europatour 2008

Man har tilbragt store deler av livet i bil de siste fire ukene. Over 8000 km har vår trofaste Fiat punto tatt oss med på. Ikke altfor behagelig transportmiddel, men du verden, for en frihet!

Foruten slekta, har vi fått med oss fotokurs, businessmøter og besøk hos venner. Kanskje kan man si at et aldri så lite høydepunkt foregikk i England. Nærmere bestemt i Liverpools Cavern quarter. Dette er Beatles’ vugge. Sannelig var det et Beatles-band på scenen i Cavern pub da vi besøkte stedet også. Denne gang the Bootles. De sang med stor intensitet, og vi sang med…

I Cheshire, hvor vi tilbrakte noen døgn, finnes flere godbiter. Chester er en vakker by med sin spesielle arkitektur og bevaring av antikke bygninger.

Fra England dro vi over til Frankrike, via Belgia og Luxembourg. Vi mesket oss litt i herlige Provence, blant annet. Siste kveld slo vi oss til på Cap D’agde, noen mil vest for Montpellier. Der fikk den nykursede fotografen et ganske bra bilde i solnedgangen… Han er ganske godt plassert i det gyldne snitt der, Sørensen!

Del dette: