Helg og nye sykkelopplevelser

Når man er hardt arbeidende lærer, om enn på deltid, blir det ikke mange sosiale eller andre uskeielser i løpet av en liten uke. Derfor skeier vi helt ut i helgene her i Casa JaSol.

Oftest dreier deg seg om golf, marked, eller sykketur. I dag ble det sykketur igjen. Denne gangen på trygg asfalt. Hele veien inn til Torrevieja. Den turen har jeg syklet før, og ledet an i fint driv.

Sørensen foreslo at vi skulle ta turen utover moloen. Der ved Homre del Mar, for de velinnvidde. Da jeg så trappene opp til moloen, og deretter hvor smal den så ut, fikk jeg dårlige vibber, som det heter. Men Sørensen visste råd. Under moloen går det en passasje, på en måte. Der hvor fiskerne går. Helt ut.

Vakre november med lange ettermiddagsskygger.
Vakre november med lange ettermiddagsskygger.

Der syklet vi i veg. Jeg skrudde av motoren, for det durte fælt i stillheten. Dessuten var det slett ikke nødvendig å ha ekstra hjelp til farten på nyfylte dekk. (Vi stoppet ved bensinstasjonen og fylte dekkene til trengsel før vi la ut på langturen).

Helt der ute var det stopp. Da sto vi litt og så på fiskestenger og sånn. Dessuten fant jeg ut at jeg kunne teste hva kameraet i mobilen dugde til i motlys. Ikke veldig flott egentlig. Men en av fiskerne fanget jeg i nokså god figur.

Det var nok rundt 100 av dem på moloen.
Det var nok rundt 100 av dem på moloen.

På hjemturen ble Sørensen nesten påkjørt. Jeg hørte det lang veg. God han hadde nyanskaffet kamera for anledningen….

Det er ikke mulig å gjenskaffe noen av bildene, for jeg mente bestemt ved hjemkomst at sykkeltur til Torrevieja, minutt for minutt, strengt tatt bare var for svært spesielt interesserte…

 

Del dette: