Hva med oss som aldri beveger oss på rød løper?

Kjendiser frekventerer røde løpere. Rett som det er. Og de tjener på det, i følge denne artikkelen:

http://www.tv2underholdning.no/gkn/dette-tjener-kjendisene-raatt-paa-3413578.html

Før de tas bilde av på den røde løperen har de sannsynligvis blitt stylet og dullet med i timesvis. For ikke å snakke om hvilket arbeid som er nedlagt i kropp før den tid.

De fleste av oss blir aldri tatt bilde av på en rød løper. Det nærmeste jeg kom var å ha date med en K-kjendis. Vi måtte snike oss gatelangs for ikke å bli oppdaget. I en hovedstad i utlandet. Nuvel. Jeg så ikke noe blitzregn, og godt var vel det. Jeg var overhodet ikke stylet.

Hva gjør blitzregn og terningkast med folk? Det må være et forferdelig press å være utsatt for. Jeg leser i nettabloidene at den blivende prinsessen, Kate, i Storbritannia, prepareres for det forestående bryllup. Og man er veldig obs på at hun kan lide en Diana-skjebne, hevdes det. Men det viktigste, tross alt, er at hun er slank når hun får prinsen.

Så får vi andre, som unner oss både potetgull og vin på en lørdagskveld bare finne oss i at vi aldri blir gjort gjenstand for verken terningkast eller omtale i kulørt og glanset presse. Og takk for det….

Bildet er fra TV2/God kveld norge.

Del dette: