Jammen sa jeg “all inclusive”!!!

"All inclusive"

Jeg hadde lovet prinsessene mine en dag i Aquapolis. Jeg kjøpte billetter over nettet og sparte dermed seks euro. Ikke dårlig!

Allerede før vi kom fram ble man avkrevd et ekstra gebyr. Tre euro for parkering. Kanskje en småting, men her i Spania er vi helt imot å betale for parkering. Jeg kjører gjerne rundt en halvtime til jeg finner en ledig, GRATIS parkeringsplass.

Nuvel, vi sjekket inn, og fikk på oss sånne armbånd man får på All Inclusive opphold.

Både sklier og basseng var gratis. Jada. Men skulle du ta de skikkelig store utfordringene trengte du gummiringer. De kunne du få leid til 15 euro… En familie på fem? Allerede er man her kommet opp i 175 euro. Inngangen betalt over nettet inkludert. Har du verdisaker du vil putte i en låst boks, koster det ytterligere seks euro. Jeg turte aldri spørre hva en solseng kostet, men at det dreide seg om ca 10 euro finner jeg ganske sannsynlig. Det var også andre aktiviteter som kostet penger der inne.

Kamikaze

Hva er vitsen? For meg som dyppet meg to ganger i bassenget mens seg hele tiden skjelte til kjølebagen med cola zero og kjeks. Det var verdisakene vi hadde medbrakt. Samt noen få euro til is.

Halvtøff sklie

 

 

På plussiden skal nevnes at det var ualminnelig godt sikkerhetsopplegg. Det var god overvåking av alle strategiske områder, og alle som beveget seg utenfor vanlig normal oppførsel ble straks og med en gang tilplystret.

Dessuten var det veldig rent og pent! Med så mange besøkende pr dag er det godt gjort!

Man koste seg, jada. Men føler seg også litt lurt. De reklamerer tross alt med at alt er betalt i inngangsbilletten.

Del dette: