Jeg sjekket ham opp

På VGB er det mange som skriver om sjekking. De er tilknyttet et “sjekkemiljø”. Etter det jeg har oppfattet, er det beregnet på usikre sjeler som må få stavet tydelig hva de skal si for å treffe andre av det motsatte (eller samme) kjønn. Jeg har ikke noe til overs for sånne ensrettede miljøer. Vi har sett følerier i større sammenhenger før.

Men jeg har også sjekket OPP i kveld. Sørensen og jeg har hatt gode samtaler. Etter at han kom hjem fra en lang dag på golfbanen. Og lagde mat til meg. Jada, jeg er svært privilegert!

Han var klar for sengen rundt midnatt. Det var ikke jeg! Fredag er noe spesielt. Da skal jeg ikke opp på jobb dagen etter. I hvert fall har jeg sørget for at jobboppdrag ikke finner sted tidlig!!

Så jeg sjekket ham opp. Opp på gjesterommet. Med aircondition. Dermed er det svalt og herlig når jeg entrer suiten senere.

Og så skal vi ha en god helg. Sammen. Sørensen og jeg.

Del dette: