Jeg skal ha meg utekontor!

De fleste lengter etter et hjemmekontor. En mulighet til å unngå vekkeklokke, kø på vegen, stress med levering til barnehage, masse sure kunder (eller kolleger) på jobben. I det hele tatt; mulighet til å jobbe i fred og ro.

Jeg ønsker meg ikke dette. Det har jeg hatt lenge! Her henger jeg opp tøy når jeg vil, vasker et vindu eller to når det trengs, tar en treningstur eller spasertur, alt etter hvordan man ser det… og går en golfrunde når jeg har tid. Uten at noen bryr seg.

Nei, det jeg ønsker meg er et utekontor! Og i løpet av et par uker skal jeg ha det! Det aller meste er klart.

  • Strøm
  • bord
  • stol

Det jeg mangler er et slags brett som tar av for den fryktelig lyse solen vi er belemret med. Og i løpet av måneden tenker jeg at man i hvert fall har SNAKKET med håndverkere om en vakker markise som kan trekkes over terrassen i 2. etasje, slik at man ikke blir altfor solbrent i tastaturets tjeneste.

Jeg har rett og slett funnet ut at det ikke blir noe problem å ta med seg mac’en ut. Det er jo bare en skjerm og et tastatur. En liten skjøteledning, og så er vi på nett!

Få deg utekontor du også, før det er for sent! Sommeren kan gå over fort et sted nær deg!

Del dette: