Livet er helt perfekt!

Når man utelater alle eventualiteter som brå død, sykdom, ulykker og selvmord, har vi det helt fint!

IMG_2595

– Golf er fremdeles fint. Mer sjeldent enn tidligere, men likevel fint!

Da jeg var 20 år tenkte jeg ikke mye på hvordan livet som 60-åring ville arte seg. Ikke tenkte jeg på at jeg skulle dø heller. Det var så langt unna! Livet skulle leves! Risikoen for tidlig død svinner hen for hvert år som legges til min livslengde. Statistisk sett har jeg i realiteten bare noen-og-tjue- år igjen…

Nå har jeg nemlig levd en god stund. Jeg må innrømme at livet har bydd på flere nedturer enn jeg hadde forventet. Men når man passerer dem, og finner ro med seg selv i en ny fase eller sfære, blir det litt spennende uansett.

Vi har noen planer, Sørensen og jeg. De skal stemme ut med livslengde og livsglede. Kan du tenke deg en vanskeligere funksjon? Hvor skal x og y plasseres? Jeg er redd det blir for usikre beregninger. Alt er usikkert. Derfor må vi bare stå opp, leve dagen, og være glade for at vi fikk nok en aften å dele. Eller noe sånt.

Med sosiale medier har trangen til å fremstille livet som noe mer enn grå hverdager trengt seg fram for folk flest. Jeg ser av og til litt vel glamorøse statuser. Ikke at jeg misunner dem som har det fantastisk hele tiden. Men det er litt unaturlig, synes jeg.

Har du bruk for leiebil? Klikk her.

Jeg har fulgt med på noen bloggere den siste tiden. Mest for å følge med i hva som rører seg. Jeg blir litt skremt. En 19 år gammel 2-barnsmor tyr til lettkledde bilder og selvrettferdige uttalelser. Hun poster kanskje fem eller seks linjer. Og får over 100.000 lesere per dag. Hva er i veien med folk?

En Paradise Hotel-taper blogger med iøynefallende titler. Hun trekker sikkert lesere i første omgang. Men jeg leser i kommentarfeltene at de er svært betenkte. Tenk. Blogglesere er svært betenkte! Da burde resten av landet også være det! Er det jakten på berømmelse og ære som får dem til å holde på? Jeg har innsett at mitt bloggprosjekt nok ikke kommer til å medføre noe som helst på inntektssiden. Det er mer et sted for å tømme min private tenketank. Eller teste ut hva andre tenker.

Bruk booking.com neste gang du trenger hotell ett eller annet sted i verden. Det lønner seg.

Nå er mitt empiriske studium av rosabloggere over. Jeg for min del skal blogge mer om krangler og ting jeg ikke får til. Som en motvekt til alt det perfekte. Tror jeg. I morgen.

vi gikk som vi var bærføtte mot livets hemlighet (hvilken sang er dette fra?)

Les flere av spaniasols betrakninger her eller

følg meg på Facebook

 

Del dette: