Man lærer så lenge man har elever

Vi nærmer oss en måned på Gran Canaria nå. Vi er i godt gjenge, og tar hensyn til nye lærdommer, for det meste…

Det har vært litt mer skyer enn som så flere dager denne uka.
Det har vært litt mer skyer enn som så flere dager denne uka.

Vi fortalte om boten. Om kryssing av heltrukne TO linjer. Skal si Sørensen er blitt trafikkbevisst etter den turen! Nå beveger han ikke bilen en millimeter over fartsgrensen noe sted. Han stopper fullt og helt foran Stopp-skilt, følger fartsgrensene til punkt og prikke, selv om det av og til medfører tuting og blinking fra bilister bak.

– Det kan hende du også skal ta sedvane inn som et element, prøvde jeg meg forsiktig i dag.

I dag, ja. To viktige ting i dag!

Sørensen dro på fjelltur alene, uten mat, nesten uten vann, uten staver og med telefon og GPS som gikk tom for strøm. Heldigvis visste jeg ikke om noe av dette før han var vel hjemme. Det ble en og annen leksjon om sikkerhet og sånn.

Andre fredagen på rad med jobbing medførte maraton i muntlige presentasjoner i politikk og menneskerettigheter i dag. En festforestilling fra ende til annen! Det er så morsomt! Jeg lærte masse om flere organisasjoner jeg ikke visste så mye om fra før. Så må vurderingsjobben tas alvorlig, og for første gang blir det helgejobb på meg. Sammen med at flere artikler for Mitt Spania skal skrives. Joda, jeg har full jobb og vel så det!

Men nå er vaskehjelp på plass, hun kom i dag, men skulle egentlig begynne neste uke. Så ble det gjennomgang av residensen og tilgjengelige vaskeprodukter. Hun var fornøyd med det, og syntes hjemmet var muy bueno. Glemte å spørre om navnet, men vi skal jo fortrinnsvis være borte når hun er her. Det kan bli bra, for jammenmeg så vi en død kakerlakk noen meter bortenfor her i dag. Jeg hadde ikke trodd de kom seg så langt opp i etasjene. For sikkerhets skyld kjøpte vi inn noen midler på ukeshandelen vår i dag. På Mercadona. Det er så trygt og godt der. Vi kjenner produktene og liker innpakningene.

Det blir nok en giftig runde i morgen!

Men nå; Helg!

 

Del dette: