Meny Lukk

Nå flytter vi til Sveits, dere!

Man kan se for seg heftige diskusjoner på Fritzøe Gods den siste tiden.

– Nei, nå flytter vi til Sveits, dere! Vi betaler altfor mye skatt i dette landet. Jeg skal sjekke litt rundt hvordan vi kan få dette til, men at vi fortsatt kan ha denne basen som vi liker så godt, ikke sant Mille-Marie?

Stein Erik Hagen er businessmann, ikke skatteekspert. Han er derfor avhengig av gode hjelpere.

Loven er lik for både Jørgen Hattemaker og Kong Salomo. Flytter man ut av Norge, flytter man ut. Man selger det man har, og tar med seg sitt pikk og pakk og drar. Man kan ha en fritidseiendom i Norge. Det er det eneste. Jeg tror neppe Fritzøe Gods ville kunne blitt kategorisert som fritidsbolig.

Dermed sender Hagen UNGENE til Sveits! Med B-aksjer og en litt usikker framtid. De er ikke de mest anonyme, og kan ikke regne med å oppholde seg lenger enn de tilmålte 61 dagene pr år i gamlelandet ustraffet. Altså må de ut og stjæle hester eller skaffe seg en jobb. Som oss andre utflyttede. 

Men at Hagen selv skal tjene så grasalt på dette, og samtidig sende av gårde ungene i samlet flokk til Sveits, det liker jeg ikke! Hva skal de der? Stille klokka og spise sveitserost?

Del dette:

6 Comments

 1. Grethe

  Hei.
  Dette var morsomt.:-) Jeg skulle akkurat sette meg ned å gruble litt om Stein Erik Hagen på bloggen min. Før jeg begynte så jeg på bloggstatistikken at det hadde vært treff fra Grøftekanten. Jeg klikket tilbake,og så at du hadde kommentert på hennes blogg. Klikker på linken din- også har du skrevet nesten det jeg ville si om Hagen. Fikk bare lyst til å fortelle det, for dette var et pussig sammentreff.
  Hilsen Grethe

 2. spaniasol

  Hei Grethe!
  Er du Grethe fra VGB også?

  Pussig sammentreff, ja!
  Jeg ser at flere andre formuende herrer i Norge i dag har gått ut og ment at Hagen er en sutrepave og overdriver sin betydning i norsk sammenheng. Jeg er så hjertens enig!

 3. Grethe

  Nei jeg er nok ikke det.
  Imidlertid bor jeg i Larvik, og jeg synes han oppfører seg som en ufordragelig bortskjemt guttunge som noen skulle ha fillerista skikkelig. Makan. Jeg glemte forresten å si at det var snert i det du skrev. Kommer nok igjen.

 4. spaniasol

  Jeg har en søster i Larvik, og kommer til å tilbringe et par dager der når vi reiser til Norge om en ukes tid.

  Hyggelig å få kontakt med noen wordpressbloggere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *