Nå gjelder det å blogge fort!

Europaparlamentet skal i september behandle et forslag der man går inn for å kontrollere bloggere. Det vil bli slutt på ytringsfriheten!

“Bloggvärlden har än så länge varit en plats för goda avsikter och förhållandevis ärliga syften. Men när bloggarna blir triviala, vill också folk med mindre principer använda dem. De är i en position där de väsentligt kan förorena cyberrymden. Vi har redan alldeles för mycket spam, felinformation och ont uppsåt i cyberrymden.” säger estniska ledamoten och initiativtagaren Marianne Mikko (s) i ett uttalande. (Dagens Nyheter)

I alle deler av samfunnet vil folk med uærlige hensikter forsøke å skaffe seg innpass. Så også på verdensveven. Å bli tiltrodd en slik betydning at man må reguleres, overvåkes og kanskje nektes, er litt skremmede, for en stakkars skrivebordsblogger.

Nettet forsøples av spam i forskjellige varianter. De som virkelig ønsker det, kan jobbe hardt for å slette sine spor. Og greier det.

Å stramme inn på folks ytringsfrihet gjør man bare når man har et kontrollbehov. Jeg stiller meg ikke bak fr Mikkos forslag!

 

Del dette: