Nytt år – nye løsninger

De aller fleste blir vel litt ettertenksomme når et gammelt år legges bak oss, og et nytt står ubrukt og innbydende.

It's a new dawn
It’s a new dawn

I år fikk årsskiftet en nydelig ramme for meg. Bare godhet, stillhet og fred. Sammen med noen av de jeg er glad i.

I dagene før nyttår ble jeg mer og mer klar over hva jeg ønsker å fokusere på i 2015. Det er, som mange sier, at det du fokuserer på og gir fra deg, det får du tilbake. Er min innstilling mistenksomhet, sinne og bitterhet, er det nettopp dette jeg kommer til å høste selv.

Mitt sinn skal være fylt av takknemmelighet, omtanke og tro på mennesker. Jeg vil gjerne være med og gjøre en forskjell, som statsministeren var inne på i sin nyttårstale. Være en som man kan stole på. Det betyr at jeg også vil omgi meg med mennesker som stimulerer meg. Legge fra meg prosjekter som suger krefter til ingen nytte. Prosjekter uten verdi.

Nytt år og nye muligheter! Jeg gleder meg!

Har du noe nytt på gang?

Del dette: