Om å få seg en på pungen

Bildet er hentet fra VG-nett 19.05.11

Den mektige pengefond-sjefen er tatt med buksene nede. Faktisk hadde han ikke bukser på i det hele tatt, skal vi tro stuepiken på luksushotellet der Dominique Strauss-Kahn fant det helt naturlig å gå løs på betjeningen for å få seg et nummer.

Det er selvfølgelig ganske uetisk å forhåndsdømme mannen som hadde ambisjoner om å bli Frankrikes neste president. Men jeg gjør det likevel. Han blir for meg et symbol på menn som tror de kan gjøre akkurat som de vil fordi de har penger og makt. De vet de er attraktive nettopp fordi de sitter i en posisjon. En eller annen gang treffer de noen som ikke lar seg kjøpe til taushet.

Med et tilsynelatende plettfritt privatliv styrer de store deler av verden sammen med sine børskamerater og høytstående politikere. I gutteklubben Grei beskytter man hverandre mot offentlige skandaler. Man bruker kun ISO-sertifiserte horeklubber som vet å holde kjeft, og spiser bare av sine konserners overskudd slik at ingen merker det. Alle disse uspesifiserte utgiftene i tjenesteøyemed er antakelig mer enn de fleste av oss noen gang vil oppleve å få i lønn.

Hvis Strauss-Kahn er skyldig, og hvis han blir dømt er det en seier for verdensmoralen. Det er på tide enkelte bukker får seg en på pungen så det svir i lang tid.

Pengesjefen knyttes til prostituerte

Del dette: