Om å vende vaner

Det tar omtrent tre uker å venne seg til noe nytt. Etter hva jeg har hørt. Vi står foran et eksperiment for å se om det er tilfellet. Vi lager Christmas Bootcamp!

– Går det oppover først, må man ned igjen!
– Går det oppover først, må man ned igjen!

 

Ingen skal beskylde verken Sørensen eller meg for å stresse i hverdagen. Vi er tvert i mot nokså bedagelig anlagt begge to, og lar oss lett lede inn i hvilen, for å si det slik. Det passer ikke så godt til alderen! Her må det kjempes for at hver muskel skal holdes i trim, og at forfallet ikke går over stokk og stein.

Siden jeg er velsignet med tre uker ferie rundt jul i år, og vi har bestemt oss for å være i ro her vi er, har vi kommet opp med JaSol Tableros Christmas Bootcamp. Nå tror jeg vanlige bootcamps vanligvis inneholder større utfordringer enn det vi har satt opp, men navnet er såpass tøft at vi lar det stå til!

Hva det består i?

Jo, du! Hver dag fra 21. desember til 10. januar skal vi ha en sportslig aktivitet. En dag hver uke er hviledag. Aktivitetene varierer i lengde og utholdenhet, men vi vil i hvert fall ikke komme ut for “hva skal vi finne på i dag?” Det står på lista, faktisk.

Eksempler er

  • tur dit eller hit
  • golf
  • tennis
  • spasertur etter en bestemt rute

Vi har ikke gitt oss ut på styrkeprogram. Kanskje det kommer naturlig?

Meningen er at vi etter tre uker skal mase på hverandre om å gå tur eller annet. Rett og slett ha fått i gang noen endorfiner som maser om å være mer aktive enn vi har vært denne høsten. Flere som lar seg utfordre?

Del dette: