Overgrep i Vågå

Ordfører er anmeldt for seksuelle overgrep, som skal ha pågått over flere år. Jenta har gått til det skritt, dagen før middag med ordføreren og statsministeren og Evensen, og kjerringa og je, å anmelde. Endelig turte hun. Endelig fikk hun mot. Jeg vet ikke hvor hun fikk motet fra. Men endelig satte hun foten ned.

Mange lurer på hva som har skjedd i denne saken. Fordi ordføreren er fortsatt i jobb. I hvert fall delvis. Han har vært en del av det offentlige bildet i kommunen i en menneskealder. Helt fram til offentliggjørelsen av anmeldelsen har han forsøkt å fiske hva hans unge “leketøy” har ment med å anmelde ham. HAM! En ruvende skikkelse i norske politikk.

Vel, om ikke annet å i Vågå… 

For hvert skritt han tar inn i offentligheten med sitt flakkende blikk og tydelig stresset puls, desto sikrere blir jeg. Jeg VET at ingen jente anklager en overgriper uten å ha vært utsatt for overgrep. Og i dette tilfellet: Hva er poenget når han har så mange mæktige venna?

Ja, jeg ser fram mot rettssaken og dommen! En ynkelig drittsekk som tror han har hatt som sin eneste oppgave i livet å “lære opp” dette barnet i voksenlivet. Ja, jeg har hørt om det før, og avslørt det. (omsider). Den gangen gjaldt det min datter. Det virker like sterkt nå, og jeg kjenner lusa på gangen. Det spiller ingen rolle om man kommer fra Vågå eller Nordre Land!

Del dette: