Politisk parti uten ryggrad

Ti år etter Søviknes-saken dukker det opp nok en framstående FrP-politiker som tas med buksene nede.

The Wonderboy fra Stavanger har foreløpig innrømmet å ha filmet unge gutter på badet sitt uten at de visste om det. Anmeldelsene kan bli flere og mer alvorlige.

Det er ikke denne politikeren innlegget mitt handler om. Han kunne ha kommet fra hvilket som helst parti. Det er derimot partiledelsen. De som troner på sine innemurte kontorer i hovedstaden og skalter og valter med undersåttene etter hva som passer dem.

En partiledelse som er blitt informert om Birkedals forkjærlighet for unge menn, og hva det har adstedkommet. En partiledelse som nekter for å ha kjent til det.

Her skiller nemlig FrP seg fra samtlige andre politiske partier i Norge. De bagatelliserer og grumser til i stedet for å klargjøre og ta ansvar. De vil ha det til at dette er en personig Birkedal-sak og ikke noe annet.

Nei, det er ikke det! Og kommentarer de siste dagene har påpekt at FrP-tilhengere også denne gang vil sukke litt og trekke på skulderne og ikke skjønne hva dette har med partiet å gjøre.

Jeg må innrømme at alle mine fordommer om FrP blir styrket. Det er svært ødeleggende for et land å ha et så stort parti som føyser moral og etikk bort fra agendaen, og som kvalmer det hele til med å “handle med hjertet”.

Innlegget mitt er inspirert av forskjellige politiske kommentatorer, som er samlet i denne artikkelen fra nrk.no

Del dette: