Sirkelen sluttes

På slutten av 70-tallet hadde jeg tre herlige år på Hamar pedagogiske høyskole. På musikklinjen. Valget av utdanningen var kanskje ikke så uttalt overveid – jeg hadde en storesøster som hadde gått der, og var svært fornøyd med studiestedet.

Ikke på noe tidspunkt i løpet av disse tre årene det varte den gang, hadde jeg tanker om å tilbringe arbeidstid på et lærerværelse, langt mindre i et klasserom.

Så gikk da tiden. I offtentlig tjeneste. De fleste år i det som i dag er det uskjelte NAV. Først som yrkesrettleier, deretter som distriktsarbeidssjef. Store utfordringer og god tillit fra nasjonal ledelse gjorde disse 14 årene til interessante og lærerike år med betydelig mulighet for innflytelse på det lokale plan.

Etter en “gjesteopptreden” i Lunner kommune på et snautt år, ble det attføring og ledelse. I ti år, før jeg bestemte meg for å flytte til Spania og livnære meg skriftlig.

Det har jeg gjort i sju år, og fortsetter med det, men skal vende tilbake til kateteret fra høsten, i en deltidsstilling ved den norske skolen i Rojales. En fantastisk mulighet for skolegang i utlandet! Mine fag blir media og informasjonskunnskap samt markedsføring og ledelse i videregående skole. Læringskurvene blir bratte, men morsomme!

Så da blir ringen på en måte sluttet. Jeg er motivert, føler meg sterk og klar!

Del dette: