Siste søndag i september

Det er frostnetter i gamlelandet. Vintertøyet er i ferd med å ta overhånd i klesskapene i det lille landet langt mot nord. Tanken på årstiden som kommer gir meg en god bekreftelse på at livet ved Middelhavet er et meget godt alternativ. For oss.

September har vært litt rar i år. Jeg klarer ikke gi slipp på sommeren og har tilbrakt ganske mange økter på stranda denne måneden. Både for å holde fast ved sol og hav, men også fordi det under åpen himmel gis gode vilkår for tankens flukt. Det har så langt avstedkommet to noveller. Den ene er presentert for salg, uten at det i skrivende stund er kommet noen positiv reaksjon. Faktisk ingen reaksjon… Men det tar tid, sies det. Uansett har skriveprosessen gitt meg rikelig anledning til å finpusse formuleringsevnen. Det kommer godt med i enhver skriftlig sammenheng.

Siste søndag i september skal tilbringes på golfbanen. Som nesten alle andre søndager, for øvrig. Solen skinner, kroppen er mykere enn den ville ha vært i +/- 0 grader, og framtiden lokker med spennende prosjekter.

Jeg fortsetter strandbesøkene noen timer innimellom også i oktober, jeg. Godt for kropp og sjel!

Del dette: