Sørensen var et godt valg

Alle valg vi tar i livet får konsekvenser. Noen gode, og noen mindre gode. Sørensen er absolutt en god konsekvens.

Det er snart 16 år siden vi møttes, og etter litt fram og tilbake, erklærte vi oss som et par på høsten 2005. 1. april 2006 flyttet vi til Spania og i august samme år giftet vi oss.

Et risikoprosjekt vil være en riktig vurdering, sett utenfra. Salg av leiligheter i Hønefoss og Oslo gjorde sitt til at retrettmulighetene var få. Retretten ble vi raskt enige om at var helt utelukket. Vi fikk finne ut av ting, om det skulle bli nødvendig.

Og vi har stått han av. Krystallbryllupsdagen i august skal jammen feires! 

Jeg har hatt noen kjærester etter at jeg skilte meg fra mine barns far for svært mange år siden. Men de er døde nå. Det er rart å tenke på. Hadde valgene blitt tatt annerledes, ville det kunne fått store konsekvenser.

Takke meg til Sørensen! Han er selvfølgelig skikkelig dum av og til, som de fleste andre, men god på bunnen. Vi lever fredsommelig uten de store svingningene. Vi har gjennom 13 år i Spania opplevd masse. Vi reiste mye både i Spania og resten av Europa. Så selv om vi nå sitter med sterkt nedjustert alderspensjon, takket være dette eventyret, klager vi ikke. Utferdstrangen er ikke like sterk lenger. De nære ting blir viktigere og viktigere. Og den gode samtalen på verandaen. Her må vi iføre oss dynejakke og lue innimellom.

Jeg tar gjerne 16 år til!

Her feirer vi seks års bryllupsdag i Lisboa i 2012.

Del dette: