Sponset sjekkeskole

Jeg blogget på VGB før. På slutten dukket det opp en egen blogg for en sjekkeskole. En forretningsidé, som tilsynelatende ble velsignet av ledelsen i VG nett.

Sjekkeskolen, som jeg ser det, forsøkte å veilede folk til å sjekke og kommunisere bedre i den hensikt å få seg et nummer eller to, eller, tross alt, et forhold.

Greit nok forsåvidt. Men ikke på VGB. Der skal det ikke være reklame for forretningsmessig virksomhet. Naturlig nok. Jeg påklaget denne bloggen ved et par anledninger. Ikke fordi jeg hadde noe i mot skribentene, men rett og slett fordi dette var markedsføring.

Ingen skal få meg til  å tro at en blogg på VGB som reklamerer for sjekking ikke tjener penger på det. Særlig når bloggskriveren flere ganger skriver at det begynner å ta av, det blir flere kurs, etc.

Folk får drive med sjekkekurs så mye de vil for meg, men ikke på VGB!

At de fikk holde på sier meg at dette var med stor velsignelsesgrad fra VG selv.

Rett og slett forkastelig.

Nå blir jo den ene bloggeren etter den andre borte fra nettopp VGB. Det var neppe slik de hadde tenkt det, men dette er en konsekvens av en svært arrogant holdning til bloggerne, Både på grunn av tekniske vansker , men også tydelig markedsføring av enkelte blogger.

Jeg trives her, selv om det er svært lien respons enda. Men selge sjela mi får du meg aldri til!

Del dette: