Vågalt sosiologisk empirisk studium til samfunnets gagn

Puh! Det er slitsomt bare å uttrykke hva man egentlig driver med. La oss analysere det ord for ord!

VÅGALT

I det ligger det at ikke mange gjør det. Ikke i forsknings øyemed i alle fall. AT man gjør det kan medføre sosial nedgangstid. At de blir ansett som mindreverdig i de kretser folk vanligvis liker å vanke i.

EMPIRISK

Det foregår her og nå, ja. Mandag til torsdag, hver eneste uke. Jeg er usikker på hvor lenge. Det kan kanskje bli litt lenge, men ok. Det får ta den tiden det tar! Research tar tid!

STUDIUM

Man følger dem slavisk, både på TV, og i andre sosiale medier. Man går ikke glipp av mye!

SAMFUNNET

Når noen er blitt eksponert for kameralinser over tid, gjør det noe med dem. Det er ganske interessant. De gir blaffen i at noen ser dem. Vi andre må egentlig analysere hva som får dem til å gi blaffen.

GAGN

Dette er helt på jordet! Paradise Hotel kan aldri bli noen til gagn! Det viktigste vi kan si om dette, og det røper vi faktisk, etter et par ukers intenst studium, at dette er helt dødt! Sosiologisk og på annen måte sett. Vi er oppriktig lei oss for at deltakerne ikke på forhånd har skjønt hvor ille de tar seg ut, at de ikke har skjønt hva dette gjør med deres videre liv og levnet, og at noen i det hele tatt kan ønske å bli som Triana Iglesias.

 

 

 

Del dette: