Velkommen 2011!

Planene er lagt, målene er satt – nå begynner jobben med å nå dem.

Av og til er oppsummeringen ved årets slutt en vemodig eller trist affære. Ting ble ikke som de skulle. Året ble vondt og vanskelig.

Ikke slik med 2010. Et jevnt og godt år. Med nye ufordringer man tok og maktet. Det genererer selvfølgelig flere utfordringer, og jeg gleder meg til å ta fatt.

Selv om året starter med en utrolig lat dag, innebærer det bare en siste innsats på avslapningsfronten før det braker løs mandag. Det er kun nødvendig oppdateringer som gjøres på jobbfronten disse jule- og nyttårsdagene.

Vår suksess avhenger i noen grad av hvordan verdensøkonomien utvikler seg i 2011. Ikke at vi er så tett på, men negative signaler og trender får konsekvenser også for små bedrifter.

Sparebluss er en tilstand vi er vant til å forholde oss til, og skal klare noen år til, om nødvendig. Likevel innser jeg at livet blir enklere når krisen avblåses og man kan ta rev i seilene.

Jeg gleder meg til det nye året som så vidt har startet. Når jeg får holde på med mitt, kan andre holde på med sitt og alle bør være fornøyde.

Godt nytt år!

Del dette: