120 damer på fem år

Det vil si litt mer enn to damer hver eneste måned. To NYE damer, går jeg ut fra.

Selv mannen min, som slett ikke har vært noen munk, ble målløs. Da matematikken satte seg fast.

Vi snakker selvfølgelig om Tiger Woods. Over år vil han overgå de fleste casanovaer. Det er både utrolig og sjokkerende. Ikke i min villeste fantasi hadde jeg trodd dette. Om Tiger. Jeg trodde at noen av de som sto fram da dette ble tema, var reelle. Men at noen av dem var wannabetigerhooks. Så er det ikke DE som er horer! Det er HAN. Totalt forkastelig!

Jeg vil tro at om han ikke viser mestertakter på golfbanen i løpet av noen uker, blir han utstøttt. Hvem respekterer en slik bukk? Totalt svekket fra normal moral og folkeskikk?

Alle som håpet på en tåredryppende gjenforening mellom den svenske uskyldigheten og golfesset kan bare pakke sammen. SÅ dum er hun ikke!

Jeg skal innrømme at jeg holdt alle kanaler åpne en god stund når det gjaldt denne historien. Dreier det seg om Tiger, kan det bli overdimensjonert…. uten grunn…

Det ble overdimensjonert! MED god grunn!

For en ynkelig stakkar! Som også måtte ta inn på klinikk for å sykeliggjøre sin egodrive!

Del dette: