Celebert besøk

Selveste statsministeren blir å treffe på Costa Blanca 17. mai.

Det er en stor begivenhet for den norske bosettingen på den hvite kysten. Han blir her i tre dager, og skal delta i feiringen av nasjonaldagen på flere steder. Dessuten skal han besøke Reumasol, den norske skolen i Rojales samt tale på et åpent møte i regi av Arbeiderpartiet på Costa Blanca.

Ikke nok med det! På nasjonaldagen vår kommer også Spanias statsminister, Zapatero til Costa Blanca. Han skal gå i tog sammen med Jens og oss andre. Det har aldri skjedd før at Zapatero har besøkt denne delen av landet.

Vi tar dette som en anerkjennelse av oss som bor her! Det blir et inntrykk stikk i strid med hovedstadsavisenes begredelige skrivende malstrømmer om trygdemisbrukere og fyllesvin som oppholder seg i “Syden”.

Vikingposten kommer selvfølgelig til å være til stede hele veien. Vår spesialutsending, Leif Kverneland, har hatt flere forhåndssamtaler med Jens, og blir med i følget de dagene han er her. 

Les Vikingpostens artikkel om begivenheten, og følg med videre! :-)

Hvorfor 17. mai i Spania? Spanjolene, som benytter enhver anledning til fiestas, er helt _med_ på vår feiring. Dette er helt i deres ånd. Tog, flagg, korps, leker og is. Vi deltar også gjerne på spanske fiestas. Skulle bare mangle!

Del dette: