Farang

Jeg har nettopp avsluttet en sesong med Farang. En temmelig spennende og underholdende krimserie på TV2 Sumo. Såpass underholdende at jeg googlet for å se om det var planlagt flere sesonger.

– “Richard och Tyra” i Farang. Alias Ola Rapace och Louise Nyvall. Bildet er hentet fra Aftonbladet

Det er Ola Rapace, tidligere gift med den udødelige Noomi Rapace, som spilte i Millenium-triologien, som Lisbeth Salander, etter romanene til avdøde Stieg Larsson, som har hovedrollen. Fulgte du med i den setningen, med alle sine innskutte bisetninger?

Siden jeg aldri har vært i Thailand, og sannsynligvis aldri kommer dit heller, fant jeg det meste ganske troverdig. Selv om mange hevdet at det var flere stereotyper av karakterer i serien. Både Rapace, og hun som spiller datteren, Louise Nyvall, gjør en utmerket innsats. Man får følelsen av den enorme fuktige varmen, det slitne utenlandske miljøet, og kriminaliteten, som passer godt til mine fordommer. Det hele foregår i Phuket.

Men, mitt poeng akkurat nå, var at jeg ville finne ut om det skulle spilles inn flere sesonger av denne serien. Jeg googlet derfor “Farang” og fikk opp en god mengde artikler om Noro-viruset og annen omgangssyke.

Haha! Google, altså!

Men jeg anbefaler serien! For dere som har TV2 Sumo! Og jeg har ikke fått betalt for dette, selv om jeg sikkert burde det!

Del dette: