HMS i praksis samt litt om uhell

Da sitter vi godt! Begge to! Etter å ha vaglet på tre taburetter oppå hverandre med en eskalerende nærhet til lumbago, skjeve hofter eller andre ulumskheter har jeg fått ny kontorstol i heimen. Sørensen fikk også. Han hadde en kontorlignende stol, som har sett sine beste dager for mange år side.

Nå skal ryggene holde seg friske!
Nå skal ryggene holde seg friske! Slik ser for øvrig “resepsjonen” i leilighetskompekset der vi leier, ut

Da er det i orden!

Vi dro til IKEA i går for å ordne opp i det. Samtidig som vi ville innta et godt måltid skikkelig svenskemat. Men IKEA her var ikke som vi er vant til. Kontorstoler hadde de ikke på lager. De kunne bestille, men da måtte vi betale alt på forhånd, og komme og hente stolene, på helt uvisst tidsperspektiv.

Vi travet igjennom senge- og sofa-avdelinger, kjøkkenløsninger og alt dilldall, og fram til restauranten. Bare for å oppdage at det ikke var mer igjen av lammeskulderen, som Sørensen hadde sett seg ut. Er litt usikker på om den finnes på IKEA i gamlelandet, men den er visst godt. Så ble det köttbullar med pommes frites. Hallo! Har de ikke lært at det skal være potetmos!!

Vi dro hjem med uforrettet sak. Helt i villrede. I ren desperasjon reiste vi til Arguineguín i ettermiddag på let etter mulige assorterte møbelbutikker. Den første vi så hadde disse stolene. Sånn flaks ‘a gitt!

Godt med litt flaks etter at vi fikk bot for å ha svingt av veien der det var heltrukken linje. Tror faktisk han politimannen sto vakt for å bøtelegge de som gjorde samme blunderen. 200 euro! Betaler vi raskt reduseres den til 100 euro.

Til slutt spiste vi middag ute i dag også… På et sted som så ut til å være veldig populært. Rett over veien for Sunwing mellom Arguineguín og Patalavaca, for de som er lokalkjent.

Det fristet med en entrecote for min del, siden de grillet under åpen flamme. Den var så seig at det var umulig å spise mer enn en tredejdel av porsjonen. Sørensen spurte kelneren om det så ut som om dette hadde vært godt..

Stor var gleden, og overraskelsen, da vi fikk regningen, og entrecoten ikke sto der i det hele tatt. Det var kelneren sin, det!

Summa summarum har dette gått riktig bra, egentlig. Stolene vi kjøpte i dag var rimeligere enn de vi hadde tenkt å kjøpe på IKEA. De var dessuten ikke flatpakket… Boten halvert, og biffen gratis. Vi har vel nesten tjent penger i dag, når vi regner litt på det.

Joda, så sånn går nu dagan. Man underviser også med ganske grei overbevisning. Og en time i sola etter arbeidstid var gull verdt i dag.

Del dette: