Hvor er de skarpeste knivene?

Jeg følger Paradise Hotel. Jeg har gjort det de siste tre årene. Jeg har ikke noe problem med å innrømme det heller.

Det rareste er kanskje ikke at jeg ikke synes det er pirrende med sex-scener eller store silicon-pupper. Det mest spennende for meg er hvordan de forskjellige ter seg, og kommer seg videre.

Gjennom noen kunnskapskonkurranser er deltakerne så avslørt at jeg har funnet en pute å legge foran ansiktet. Det er så pinlig! Men de prater seg videre! På gausdøl eller andre dialekter.

Jeg klandrer egentlig ikke noen av deltakerne, men finner det veldig spesielt at man ønsker å  utsette seg for en slik avkledning som TV-mediet representerer. At TV3 tillater å synke så dypt at de filmer og sender dette hver eneste dag i flere måneder hver vår.

Når man hører tidligere deltakere uttale seg, har de ikke hatt problemer. Det er vel sånn at man ikke finner den framtidige statsministeren i Norge blant disse deltakerne. Heldigvis. Uten at jeg vet det, så synes det som at festen ikke tar slutt når de er ferdige der i Mexico. Da vil TV3 bruke dem til videre festing, for å dra folk. Det er helt abnormt!

Det er ikke mange vi ser igjen etter noen år. Petter Pilgård er en av dem. Han vaker fortsatt i en pinlig dam av ekkelt kjendiseri for å tjene til livets opphold.

Akk & ve!

Del dette: