Jul, jul, strålande jul!

Jeg er beriket med cd fra gamlelandet. Og nyter det!

Odd Nordstoga og Sissel Kyrkjebø er en spennende fusjon. Ikke spesielt eksprimentelt, men det lyder godt i novemberkvelden.

Vi har det godt her i vårt lune vrå. Men jeg blogger litt sjelden.

Halve november er gått. Det er gode tider. Nyutvikling på flere fronter, og gode tilbakemeldinger. 2010 blir et godt år! Det er kanskje litt tidlig å oppsummere året vi er inne i, men siden jeg har tatt beslutninger, ser jeg framover!

Mest av alt gleder jeg meg til å feire jul med mine to prinsesser, og familien. Det er ingen ting som kan måle seg med det!

Før det skal jeg ha bekreftet at kostholdet som vi har tilegnet oss er gull verdt over tid. Alle medikamenter er nå kuttet.. Det skal dessuten bli kjempespennende å se om investeringen i hypnoterapi i forhold til røyking virker. Er det sånn, gikk jeg min siste røykegolfrunde i dag. Det er verdt pengene!

Og om et par uker kommer julelys og adventstjerner på plass. Det er gamle tradisjoner som får ny vri i Spania. Advent er god ventetid her også!

Del dette: