Krf viser sitt sanne ansikt

Inger Lise Hansen er vraket som nestleder i KrF.

Unge Hansen har provosert det bestående i partiet hele veien. Jeg spør meg; hva gjorde at hun ble valgt hin gang? Jeg tror ikke hun har forandret seg stort.

Foto: Google

At hun nå taler “Roma midt i mot” (Høybråten og sånn) adstedkommer ståhei. Mest utenfra. Innenfra KrF er man så vant til å tie stille at det gjør nesten vondt for oss som bare følger med.

Å se Hansen på TV2 i går var smertefullt. Smertefullt fordi de siste restene av respekt for kristenfolket forsvant. I hvert fall i politisk sammenheng. Jeg tviler nemlig ikke på hennes opplevelser. Det er så klassisk. Man “leker” en fasade som er akseptabel. Hva som skjer innenfor murene skal ingen røpe. Ingen som er lojal, må vite.

Heldigvis kjenner jeg kristenfolk som ikke representerer denne holdningen.

Men. Jeg er dypt opprørt over hva hennes inntreden og uttreden betyr for partiet.

Del dette: