Må vi høre om Tone Damli hele tiden?

Hver eneste dag jeg scroller en nettavis dukker det opp ett eller annet rundt Tone Damli. Hvorfor det?

Hun er, etter mine begreper, et produkt av et kommersielt apparat som vet å utnytte enhver døsprekk til å selge denne vakre unge damen, uten en skrukk.

Hvis det er sanger hun skal være, har hun fint lite å bidra med. En helt ordinær stemme uten særpreg overhodet. Altså må det til mye annet stæsj for at hun skal bli lagt merke til. Dyktig han manageren hennes, sikkert!

Men jeg? Jeg blir luta lei av å se henne/høre henne på nettet. Jeg har aldri vært fan av denne glattskurte framtoningen som til og med har fått eget TV-program. Som jeg pleier, måtte jeg dog se på et par episoder. For å gjøre meg opp egen mening. Eller, jeg gjespet meg gjennom. Ble fort ferdig. Når jeg kan opplyse at jeg så alle episodene i Paradise Hotel i fjor, sier vel det litt. (om meg?? haha).

TV-programmet var i hvert fall en endeløs rekke av reklame om vestlandsdama som er så veldig forlovet med Aksel Hennie. Men aldri et snev av innblikk i hennes tanker og planer. Kanskje hun ikke har noen selv?

Sorry, hvis det er noen Damli-fans der ute! Men dere leser vel ikke denne bloggen uansett.

Del dette: