Pakking på gang

Sommerens hovedferietur starter i morgen, og da må man pakke. Siden vi vet at det bare er varmere dit vi skal, er det enklere enn å pakke for en tur til Norge, for eksempel

– Her er noe av utvalget, bare for overkroppen…

Damer er kjent for å pakke med seg alle eventualiteter for enhver mulig anledning når vi skal på tur. Vel, jeg er ikke typisk dame der. Det har hendt jeg har pakket for lite også. Og spesielt hvis jeg skal med fly er jeg veldig kjip på hva som får bli med i kofferten.

Bruk booking.com neste gang du trenger hotell ett eller annet sted i verden. Les gjerne hva andre gjester har ment om hotellet du tenker å satse på.

Tidligere i sommer var jeg i Norge i en uke. Da hadde jeg med meg kun en kabin-koffert, og hadde gjort plass til shopping i tillegg. Dette gikk veldig fint. I Norge om sommeren er det ikke så ofte man svetter ut klærne sine… Skal man på vintertur til Norge er det nesten håpløst å forestille seg hvor kaldt det kan være. Men da er man jo mest innendørs, så t-skjorte går fint da også.

Nå skal vi bare over til fastlands-Spania en tur. Med ferge. Så det er ingen begrensninger. Likevel velger vi å pakke hver vår mini-koffert. Vi skal nemlig hente en god del stæsj fra huset vårt der. Da er det godt med romslig bil uten store kofferter.

Men hva skal man ta med?

Vi er enige i at kjoler og festklær får bli igjen hjemme. Det har man ikke bruk for en sommerdag i Spania. Sørensen kommer nok med sine sedvanlige krav om jakke eller genser, men jeg har vist ham værmeldingen og bedt ham legge dette bort! Nei, man trenger ikke jakke i 35 grader!

Hva med å leie en cabriolet i ferien? Det beste tilbudet får du her.

Det viktigste er truser, synes jeg. Jeg blir opprådd uten truser! Så det blir å ta de tynneste overdelene og noen shortser. Ferdig!

Hvordan pakker du for en ukes tur?

——————————————————

Les flere av spaniasols betrakninger her eller

følg meg på Facebook

Del dette: