Rotehue!

Jeg har alltid ansett meg selv som over middels når det gjelder å huske ting, finne igjen ting, og i det hele tatt ha mitt på det tørre. Etter gårsdagen må jeg nok revurdere den innstillingen!

 

– At en iPad på badet kan forårsake så mye tull!

Det begynte med at vi skulle sjekke ut av hotellet vårt i Granada. Sørensen gikk først for å ta med det meste i bilen. Jeg skulle avlevere nødvendighetssaker før avreise, pakke sammen resten, og komme etter.

– Du ser godt etter da, før du går, at du har med deg alt!?

Taushet er gull. Denne jenta har kontroll!

Jeg pakket sammen og holdt spesielt øye på ladere til iPad og iPhone, da det faktisk ikke er sååå lenge siden jeg glemte en slik en på et hotellrom…

Godt og vel ute av Granada, på veg til Costa Blanca, stoppet vi for å fylle diesel. Nøyaktig 35 km, for å si det rett ut. Hvorfor jeg vet det? Jo, av en eller annen mirakuløs grunn kom jeg på at jeg hadde glemt iPaden min. På badet. På hotellrommet. I Granada.

Sørensen var nær ved å sprekke, men snudde bilen og kjørte på. Jeg ringte hotellet for å si at jeg kom for å hente iPaden min, men den hadde de ikke sett.

Vel framme gikk jeg rett og slett og ba om romnøkkelen og strenet opp på rommet. Inn på badet, for å konstatere at der var det ingen iPad. Vaskedamen holdt mirakuløst nok (enda en gang) på med akkurat vårt rom. Jeg spurte henne nokså bryskt om hvor iPaden min var. Først kunne hun ikke skjønne hva jeg mente, men min spansk var, av ren opphisselse, tilnærmet perfekt, både i ordvalg og uttale, så hun kom ikke langt med den! Plutselig kom hun på det, og nederst i bunken av rene laken fant hun den.

Vi vil selvfølgelig aldri få greie på om hun virkelig hadde tenkt å stjele.

Så skjedde det en ting til, som jeg har glemt hva var…

Til slutt i går, skulle vi ta drosje bort til gamle venner, og hadde kjøpt med en liten ting. Den ble selvfølgelig igjen på hotellrommet. Takket være at Sørensen kom på det, og drosjen var litt forsinket, gikk det bra dette også.

Men at det går an, da!

Når begynte du å bli litt surrete? Ja, for jeg vil ikke høre noe om at du IKKE er det!!!!

Hvorfor iPaden lå på badet kan vi ta en annen gang.

Del dette: