Utfordring fra tante Blå

Denne gang kom tante Blå med en fotoutfordring.

Bilde nr 6 i den sjette mappen i bildearkivet mitt. Siden jeg gikk over til mac i august i fjor, har jeg ikke kommet fram til noe spesielt fantastisk arkivsystem for bildene mine. De lagres i “hendelser” og jeg har etterhvert skjønt at det kan være lurt å kategorisere hendelsene slik at det er mulig å finne dem igjen…

Men, altså, i den sjette hendelsen, var fra Europatouren vår i fjor sommer. Her er man i England, og har foreviget et typisk engelsk hus langs veien vi reiste. Det skulle ikke forundre meg om det var i Cheshire… Husker faktisk ikke. Værsågod!

dsc_5282

Værsågod. Jeg skal ikke utfordre noen som helst, i disse bloggulvetider. De fleste får vel mer enn nok med å finne seg sjæl i wordpressformat, når VGB er omstrukturert.

Del dette: