When it comes to “utendørsstemme”

I dag har vi observert en del! For å si det mildt!

I gata vår er det kommet en del nye innbyggere de siste månedene. Kun én av familiene har bil. Hos oss er det slik at de fleste har en garasje, men de benytter den ei. Ei heller vi. Bortsett fra scooteren nå til dags. Fordi vi ellers ville ta opp for mye parkeringsplass i gata.

Nuvel!!

Vi har fått nye naboer. Brasilianere. Som kjente fra før (?) noen andre i gata. Jaffal ble det konflikt mellom hjørnemannen (som vi alltid har kalt ham, siden han bor i hjørnet) og disse nye naboene, som bor mellom hjørnemannen og oss. I dag. I kveld. Voldsomt munnbruk! Man forsto såpass at brasislianeren påberopte seg favorittparkeringen fordi hjørnemannen hadde bodd der i mange år, og således kunne avse sin fordel.

Hvilket hjørnemannen ikke var enig i, selvfølgelig. De ropte og skreik, men slo hverandre ikke! La Precidenta var borte, og kunne ikke megle i konflikten.

Vel, vi gikk oss en tur. Og fant et vannhull østafor oss. Kort tid etter vi hadde satt oss, utspant det seg et uvirkelig scenario. Engelskmenn, selvfølgelig! De ropte, slo etter hverandre, og for alt vi vet, gjorde opp i en grøftekant i nærheten

Hva lærte vi av dette?

Jo!

Spanjoler gjør opp verbalt, andre skandinaver (for jeg tror nordmenn godt kunne vært i den situasjonen) gjør opp på ungevis! Buuuuuuuuuuuuuuuh!

Del dette: