En sommer er over

Vi er inne i femte uka, og på torsdag er det slutt. Da drar de igjen. Datter, prins og to prinsesser. Etter nok en god sommerferie sammen.

Jentene (eller prinsessene som deres egentlige betegnelse er) kom 9. juli. Vi hadde bare en drøy uke før mamma’n og Jonny skulle komme. Derfor måtte vi bruke tiden godt. Hovedutflukten gikk til Terra Mitica. En ganske lang søndag tilbrakte vi der. Og det var før det ble skikkelig varmt… Grenser ble testet for hva man tørr, og vi koste oss skikkelig i varmen.

Dette var av de mindre avskrekkende øvelsene på Terra Mitica.
Dette var av de mindre avskrekkende øvelsene på Terra Mitica.

Vi rakk også å dra på wok-buffet før “de gamle” kom.

Etter det har vi kost oss masse på stranden. Kveldene har gått med til matlaging, god prat og litt Video Star for jentenes del. Innimellom har det blitt slått noen slag yatzy. Vi har utforsket restaurantlivet hver fredag.

En dag på Tabarca var et høydepunkt. Miljøet var annerledes, og vi koste oss med kjentfolk fra fastlandet. Hopping fra klippe 7 meter over havet var en spenningstopp. Prinsen selv sto for dette i vårt følge. At han turte!

Første gang hoppet han, andre gang STUPTE han!
Første gang hoppet han, andre gang STUPTE han!
Jentene var stolte av prinsen sin.
Jentene var stolte av prinsen sin.

Båtturen dit var verdt et kapittel for seg, egentlig. Altfor høy sjø gjorde at mannskapet hadde sitt fulle hyre med å besørge spyposer til folket. Så var hjemturen desto mer behagelig. Sjøen er flott når den er stille…

Det gjenstår litt tatoering og bowling, og noen strandturer, før hele gjengen forsvinner fra Alicante lufthavn tidlig torsdag morgen.

Takk for i år, og velkommen igjen!

Hasta la vista!
Hasta la vista!
Del dette: