Free to go…

Det var nesten like høytidelig å entre vaksinesenteret som å stemme ved Stortingsvalg.

Systemet var effektivt, hyggelig og trygt. God service i alle ledd. Man står i kø en kort stund, registreres, og får sprøyta i armen. Så sitter vi i “besvimelseshallen” i 20 minutter. Deretter drar vi hjem. 

I dag skulle det vaksineres 1200 på dette senteret. Det gikk sømløst for seg. Jeg sier takk til alle som bidrar til at vi alle kan få denne vaksinen som vil være med og stoppe pandemien. Til tross for konspirasjonsteoretikere og vaksinemotstandere som bidrar til at pandemien fortsetter lengre enn nødvendig. Ikke bare her i Norge, men også andre steder i verden.

Tenk deg nøye om før du nekter å ta denne vaksinen. Jeg snakker ikke om de få som av en eller annen medisinsk grunn ikke kan ta den. For alle andre er ikke dette bare et personlig valg, men et valg for fellesskapet. Jeg vet; det er frivillig, men du henstilles om å ta vaksinen, fra aller høyeste hold.

Om nøyaktig seks uker, minus ti minutter, settes dose to. Etter få dager da kan jeg valse ut i verden og omgås andre fullvaksinerte og uvaksinerte utenfor risikogruppene. Det blir storveis. Tror vi allerede starter planleggingen av en aldri så liten sammenkomst! Det blir forresten spennende å se om man er så frimodig som man tror. Det kan godt hende det blir rart å sitte tett på noen som helst. Men tanken kan nå få legge ut på vid flukt.

Del dette: