Koronafritt, bredt kulturtilbud

Vi har spandert på oss Spotify Premium. Jeg er vilt begeistret!

I dag har jeg marsjert turen min til Kjempeviseslåtten (Harald Sæverud) mens jeg så for meg folka i Kompani Lauritzen. Kjempeviseslåtten er jo fra 1943, og forteller på dramatisk vis om motstandskampen. Jeg hørte symfoniorkester-versjonen.

Deretter gikk jeg over til Solveigs sang, og inni meg sang jeg (fortsatt) nydelig sopran… I det hele tatt ble det en vakker nytelse, med lysegrønn bjørk og vårblomster i skråningene. Det er ingen ting ved temperaturen som minner om mai, men we must fake it till we make it!

Tidligere har jeg brukt å lytte til enten podcast eller lydbok når jeg går tur. Det er også fint, men når man lytter til musikk kan tanken flyte fritt, uten at det ødelegger.

Det fine med premium er at man kan laste ned sanger til offline, og nyte musikken hvor som helst, uten at det koster noe ekstra. Vi betaler 149 NOK i måneden, for to premium. Og på Spotify hører man alt mulig. Ikke bare Billie Eilish, Girl in Red eller for den saks skyld TIX.

Apropos TIX! Dere må faktisk se musikkvideoen som er laget til Gran Prix-låta. Her fortelles hele bakgrunnen for innholdet i låta. Det skal ikke lenger forundre meg om han vinner hele greia i Rotterdam. Heia, heia!

Er det forresten noen som vet hva slags blomst jeg har tatt bilde av? De var nesten avblomstret alle sammen. Et forholdsvis stort tre. Blomstene var nesten litt lik tulipaner, men jeg er såpass opplyst at jeg vet at tulipaner ikke vokser på trær…

Del dette: