Helt slutt

Nå er en lang epoke over.

Det som begynte med nettmagasinet Mitt Spania i februar 2012. I den forbindelse ble det opprettet en side på Facebook. Der ble alle sakene som ble publisert i nettmagasinet bekjentgjort. Der var det konkurranser og invitasjoner til å dele bilder fra Spania. Det var god kok i flere år. Mer enn 5.000 fulgte siden.

Nettmagasinet ble lagt ned i 2015. Dette fordi livet tok andre retninger for mitt vedkommende. Det er sjelden riktig å ri to hester samtidig. Magasinet ble slettet fra internett, til frustrasjon for mange. Årsaken var at mye av innholdet  ville bli fullstendig utdatert etter en stund. Da vi kom til Spania i sin tid var nettopp det noe av det mest irriterende. Mange sider sto med helt feil eller gammel informasjon. Så var også kongstanken til nettmagasinet Mitt Spania at vi skulle være oppdatert og aktuelle for alle nordmenn og andre skandinaver som var opptatt av Spania.

Tanken var å bruke facebook-siden til kommunikasjon med alle følgerne på en annen måte. Jeg ønsket å endre navnet til “Min Verden”. Da jeg fortsatt blogget om smått og stort som tilhørte mine interessefelt. Det tillot ikke Facebook. Dermed ble Mitt Europa det nærmeste jeg kom. Det var ingen god løsning. Det gikk til og med ut over blogglysten. 

Så derfor er Mitt Europa ikke lenger på Facebook. Jeg vil fortsette å blogge i ny og ne, og innleggene blir lagt på Gullalder på Facebook. Den siden kan du også følge, for å få rask tilgang når det skjer noe. Men jeg blogger ikke lenger for de store massene. Det var moro så lenge det varte.

Photo by Glenn Carstens-Peters on Unsplash

Del dette: