Resirkulering av kjendiser

Norge er i verdenssammenheng, et lite land. Det merker vi på mange måter. I dag skal det handle om kjendiser.

Er du forundret over casten til Camp Kulinaris på TV3 i år? Vi stifter bekjentskap med exmannen til Carola, Runar Sørgård (Kongsvinger), som tidligere har vært å se i en rekke rettssaker i tillegg til Farmen Kjendis. Dessuten Niklas Baarli, tidligere kjemper i  71 grader nord, kjendisversjonen. Dessuten på radio i NRK. Man finner også Aurora Gude, vinner av Paradise hotel, Johanna Grønneberg Mesa, også Farmen Kjendis, i tillegg til andre greier, og sist, men ikker minst, Anna Anka! Hun er nå funnet verdig.. Igjen.

Vi kan gå over til 71 grader nord, kjendis i år. Jon Almås! Han vet vi gikk fra NRK til TV Norge. Melina gikk fra Ex on the beach, Atle fra NRK,  etc etc. Noen nevnt, ingen glemt!

Saken er at de fleste går fra det ene underholdningsprogrammet til det andre. Hvem kan vi forvente å se i neste års Skal vi Danse? Du finner dem sannsynligvis i noen av vinterens reality! Og hvis de kan synge, dukker de nok opp i Stjernekamp. Ellers kan røkla samles i framtidens Maestro.

Jeg synes det er problematisk. Vi er for få kjendiser i Norge! For få skiller oss ut! La oss få inn Olsen, Medelsvensson og Hamlet!

Jeg søkte på de fleste her, på Wikipedia, som er fritt å kopiere fra, og vet du hva? Anna Anka var den eneste som var “på”. LOL, som man sier.

Del dette: