Store og små mål

Nytt år innbyr til å tenke på hva man skal oppnå, sette mål og tenke langt framover.

Jeg har ikke de store målene lenger. Ikke lengter jeg etter å klatre Mount Everest eller dra på cruise i indre Mongolia. Det er kanskje ikke så mye cruise-fart der heller, for den saks skyld.

Noe kan skyldes at vi har hatt en pandemi gående i et år snart. Reiser er et fjernt substantiv som ikke er aktuelt på lenge. Dessuten vil jeg føle meg mer bekvem med å ikke reise så langt. De store reisedrømmene hører tidligere tider til. Jo eldre man blir, desto mer kortsiktig blir planene, kan det virke som.

Har du det sånn?

Jeg har startet et prosjekt, som bildet viser. 320 masker på pinner nr 2,5. Det kommer til å ta sin tid, men er et overkommelig mål, også i 2021. Telemarksgenser i garnet sisu, for spesielt interesserte. Sørensen blir virkelig begensret! 😊

Del dette: