En lykkedag på alle vis

Av og til kjenner man bare på seg at – i dag er dagen! I dag er en slik dag.

– Det stig av hav eit alveland
– Det stig av hav eit alveland

Ikke bare er det min bursdag med et rundt tall. Langt over midtveis i livet, men dog. Solen skinner, og etter å ha basket med kanariske helsemyndigheter i 2,5 måneder, kunne jeg i dag forlate Centro Salud i Arguineguín med helsekort og fastlege i hånda. Det høres sikkert spesielt ut at det skulle være noe å juble over, men dette er ufattelig viktig for meg, som trenger å konsultere og få en til å rekvirere både tidt og ofte. Nå er det slutt på canossagang for å få ut en resept etter å ha ventet i timesvis hver gang. Takk & pris!

Dernest var vi innom Norsk Boligservice for å spekulere på om de kunne vise oss noen prospekter av leieboliger.

Vi blir nemlig på Gran Canaria på ubestemt tid nå. Kanskje i hele fem år? Da vil vi vite at vi bor på det optimale stedet.

Vi ba om å få se på et hus i Los Caideros, en kulle bak Anfi del Mar, med 10 minutter å gå til skolen. Begge to falt pladask for det sjarmerende huset, som på ingen måte hadde et rett hjørne eller var plettfritt. Det hadde derimot sjel! Masse sjel, og fantastisk utsikt! Både til høyre og venstre. Og Giralda, eller hva hun het, som eier huset, var også et fantastisk menneske.

Det er bare bittesmå bilder på web-siden, men her ser dere utsikten og kjøkkenet.

512_0001 512_0003

Det er basseng rett nedenfor, og en kort spasertur til stranden på Anfi del Mar.

Ingen ting er avgjort, men det er vel sjelden i livet man vet med en gang at det er her man hører til.

Del dette: