Alle gode ting er tre!

Som ung og fremadsøkende giftet jeg meg. Med feil mann. Ikke at det var noe galt med ham, se på ham nå! Men vi var feil. For hverandre.

IMG_1560

– Kjærlighet er å ordne seg på stranda

Det er menneskets lodd å søke seg en partner. Finne en å reprodusere seg med. Men når den tid er over, blir hensikten litt mer vassen og uviktig. For menneskeheten. Jeg steriliserte meg tidlig, og var sikker på at jeg aldri ville føde et  barn igjen.

Kvinner velger veldig ulike partnere ut fra hvilken livssituasjon vi er i. Kvinner som ønsker barn, velger en mann de kan tenke seg som far til sine barn. Senere blir det litt ymse. Far til mine barn var ønsket som far!

Det blir foretatt mange feilvalg. En er for ung, hænn går vi i frå, en er for gammal, hæn ska få stå…. men ælle andre ska vi ta med hemmat, og leva lykkelig med sukker på!

Har du bruk for leiebil? Klikk her.

Tøys! De du finner i voksen alder er skadeskutt på en eller annen måte. Det blir et oppussingsobjekt, enten du vil eller ikke.

Det gjelder å finne den som trenger minst mulig oppussing. En som kan tåle en familiemiddag. Gjerne barnebarn også. Og dine egne særligheter på kjøpet.

Bruk booking.com neste gang du trenger hotell ett eller annet sted i verden. Det lønner seg.

Jeg innrømmer med en gang; jeg var heldig som fant Sørensen. Eller var det han som fant meg? Mange har irritert seg over ham, jeg også, men det finnes ingen bedre venn for den som vil ha, enn ham. Det er det etter hvert en del som kan underskrive på. Så får de som aldri evnet å se så langt, bare gå. Jeg er glad for jeg evnet.

————————————————————-

Les flere av spaniasols betrakninger her eller

følg meg på Facebook

Del dette: