Jeg elsker strømregninga mi!

Denne vinteren er den kaldeste på mange år. Folk og rør fryser. Heftig!

Man oppsummerer gjerne året i en eneste sum; Strømregninga. Den forteller det meste om hvordan året har vært.

Da jeg bestyrte en enebolig i et kuldehøl på Hadeland for mange år siden, var strømregninga på 20.000 kroner hvert år. Det betalte man, uten å mokke. I dag er den kanskje på 12.000 – 15.000? Litt avhengig av hvor du bor.

Vet du? Jeg betalte regninga for hele 2020 i ettermiddag; kroneretthundreogåttisju. Ja, riktig! Når sant skal sies er det sånn at 500 kroner hver måned er inkludert i husleia. Men likevel, da! Jeg kom på en tanke at kanskje vi ikke bruker de 500 hver måned? 

Næsj, jeg tenker ikke på det! Vi lever godt, vi. Godt og varmt har vi det, og det er jevnt varmt hele året. Det er verdt noe, det!

Jeg prøver bare å si at vi trives godt! 

Del dette: