Ryanair – luftens baroni eller russisk rullett?

Jeg benytter Ryanair ganske ofte. De er så mye billigere enn alle andre, at jeg tar alle ubekvemmeligheter på strak arm nettopp av den grunn.

Da snakker jeg altså om ubekvemmeligheter. Ikke manglende sikkerhet. Jeg vet ikke noe om at Ryanair sluntrer unna med flysikkerheten sin. De ansatte er vennlige, stort sett, selv om de visstnok skal jobbe på slavekontrakter.

Ubekvemmelighetene består jo i alle de rare gebyrene. Det er bare mulig å sjekke inn på nettet. Gjør du ikke det får du rett og slett ikke være med. Dette skal være for å spare penger. Men de tar seg jo betalt for det også!

Å reise lett er greit med Ryanair. Men skal du ha med deg ting og tang blir det fort dyrt.

Det har ikke skjedd (bank i bordet) at det har vært askeskyer eller andre naturkatastrofer på gang ved de anledningene jeg har skullet ut og reise med Ryanair.

Ut fra egne erfaringer har jeg ikke noen grunn til å advare mot Ryanair, slik Forbrukerrådet gjør i denne artikkelen i VG.

WYSIWYG er stikkordet.

Hvilke hensyn tar du når du skal ut og fly?

Del dette: