Slik eldes du med ynde

Aviser og ukeblader er fulle av gode og velmente råd om ALT MULIG. Spesielt når det kommer til hvordan man skal gjøre det ytterste ut av hva man er blitt tildelt av naturen rent utseendemessig.

– Slik sminker du deg riktig for din alder, kunne man lese i en av nettavisene i dag. Riktognok tok de bare for seg 30- og 40-årene. Jeg leste ikke artikkelen, for det gjaldt jo ikke meg!

For min del har jeg mer enn nok med å i det hele tatt å få klattet på litt mascara en sjelden gang. Det kan jo ikke gjøres med briller på! For ikke å snakke om man skulle driste seg til litt andre typer makeup.

Det er forholdsvis ulekkert å se eldre damer med øyeskygge som har blandet seg med maskara og som til og med har kommet inn på øyeeplet og gjør det hvite aldeles rødt. Sånt kan skje når man skal stå på badet og sminke seg selv uten briller. Men vi har jo ikke råd til å tilkalle Jan Thomas heller!

– Slik blir du kvitt valkene!

Nyttig lesning. Det er bare det at det er så mange av dem. Man sukker og foretrekker  å fortsette planleggingen av vårt nye treningsregime som skal starte neste uke.

Har du bruk for leiebil? Uansett hvilket land du er i? Klikk her.

Hver uke…

Selv om vi er ytterst klar over at vår raskt tilsnikende alderdom vil kunne nytes på en mye bedre måte hvis man aktivt går inn for å holde kroppens deler samlet og effektive, blir det mest teoretiske øvelser.

Å leve med måte er en god regel. For mye av det gode, kan lett bli for mye av det gode, sier Sørensen. Og det har han rett i! Det gjelder både nytelse, trening og alt sammen.

Så får vi fortsette som vi stevner og finne oss i at det snart ikke er rom for mer visdom i vårt fullspekkede hode. Som sagt; for mye av det gode….

Bruk booking.com neste gang du trenger hotell. Kanskje du skal delta på en treningsleir eller noe?

Strever du med for mange gode råd?

 

Del dette: