Vil du vite en hemmelighet?!

Alle har hemmeligheter. Og en hemmelighet er noe du forteller til én om gangen… Haha. Var det sånn det var?

hemmelighet

– bildet er lånt av familieverden.no – finnes det noe mer troløst enn jenter seg imellom?

Noen ganger i livet blir du fortalt de dypeste hemmeligheter, som du lover på tro og ære å holde for deg selv. Vanligvis er det uproblematisk. Jeg er stum som en østers. Det er derfor tilliten mellom meg og mine barn og mine venner holder seg godt. Vi går ikke rundt og røper noe fra våre diskrete samtaler. Det er ikke nødvendig å si det en gang.

Har du bruk for leiebil? Klikk her.

Jeg har likevel ikke så sjelden opplevd å få servert hemmeligheter på løpende bånd. Ting vedkommende på tro og ære hadde lovt å holde for seg selv.

– dette må du ikke si til noen, altså!

Selvfølgelig sier jeg det ikke! Er det så selvfølgelig?

Andre ganger tar jeg meg den friheten det er og hinte om ett eller annet. I det godes hensikt…

Finnes det noe slikt?

Fortrolighet er en skjør materie. Jeg har brent meg utallige ganger på den. Det gjør jeg aldri mer! Jeg er tett som en forkjølet nese i februar! Eller andre tette materialer! Det er den gyldne regel som kommer til anvendelse her – ikke gjør mot andre det du ikke vil at de skal gjøre mot deg!

Bruk booking.com neste gang du trenger hotell ett eller annet sted i verden. Det lønner seg.

Hva er det som er så spennende med hemmeligheter du får høre, som gjøre at du må fortelle dem videre?

Les flere av spaniasols betrakninger her eller

følg meg på Facebook

Del dette: