Den farlige vaksinen

Vi har ventet i mange måneder på vaksine mot Covid-19. Endelig har den etterlengtede vaksinasjonen startet.

Vi synes det går tregt, da. Litt over fire prosent av befolkningen i Norge er ferdig vaksinert. Og det tre måneder etter at vaksinasjonen startet. Det blir ikke flokkimmunitet av slikt! Andre land er mye flinkere. Hvorfor? De har egne avtaler. Den blå regjeringen vår har oppført seg kollektivistisk, som et sosialistisk parti, og gått sammen med EU. Fordi Norge alene ville ha dårlig slagkraft mot vaksineprodusentene. Påståes det.

Tja, det vil vise seg når alt skal telles opp. Dessuten er det ikke for sent å endre strategi.

Mens vaksinemotstandere hele veien har advart mot vaksiner, har det vært få saklige argumenter å nikke godkjennende til fra den fronten. Bare fordi den gemene hop vaksinemotstandere overhodet ikke har kompetanse til å vurdere et myggstikk en gang.

Nå har vi hatt uheldige hendelser etter Astra Zeneca vaksinen, også her i Norge. Det har vært urolige dager mens vaksineringen har stoppet opp. I dag har lederen for undersøkelsene i Norge konkludert. Det er en sammenheng mellom vaksinen fra Astra Zeneca og forekomsten av blodpropp, lavt nivå av blodplater og tendenser til blødning. Etter det (lille) jeg forstår dreier det seg om at denne vaksinen er laget av viruset selv, og at kroppen reagerer annerledes på denne vaksinen enn de andre, kjemisk framstilte.

Jeg håper denne vaksinen stanses for godt. Særlig når det fra FHI uttales at Norge vil kunne fullvaksinere befolkningen over 18 år raskere ute Astra Zeneca.

Det vi ikke trenger er at det sprøytes ut en hel masse tull som dokumenteres med uttalelser fra mørke kjellerrom rundt i verden, som ikke har den fjerneste sammenheng med vitenskapen.

Hør på Nakstad, det holder det! 😊

Photo by Hakan Nural on Unsplash

Del dette: