Frisklivssentral – my ass!

Et tilpasset treningsopplegg i gruppe! Det hadde jeg gledet meg til, og fikk grønn resept av legen her om dagen. Jeg hadde vel hørt om grønn resept, men at det virkelig fantes var helt utrolig!

Trøstig ringte jeg Frisklivssentralen for å spørre hva slags tilbud de hadde, som jeg kunne være med på.

INGENTING!

For å delta på gruppetrening eller gåing i skog og mark, måtte du kunne holde på i en time. Det kan ikke jeg. Kanskje, hvis jeg fikk mange nok pauser. Men det er nok ikke innlagt i opplegget. Nei, det var hun enig i.

Så nå er jeg tilbake til treningsopplegget jeg hadde i fjor høst i Spania. Jeg går turer noen dager, og gjør styrke- og balansetrening innendørs andre dager, og ser på VM på ski alle dager… haha. Og så syklet jeg på trehjulssykkelen min her om dagen. Den er fabelaktig!

Poenget mitt med gruppetimer var sosialisering. Men kanskje man skal sosialisere seg med andre enn de som går og klager over gikta si. Det finnes mange interessante tilbud i denne sørlandsbyen. Vi er i startgropa.

Et interessant komma var at mitt langtidsblodsukker (for de som er inne i terminologien) var på 6. Så lavt har det ikke vært på mange år. Bæring og pakking og sliting har hatt sin effekt. Så selv om man ble dødssliten var det godt for noe. Så sliten vil jeg ikke være. Så nå satser jeg på hverdagsaktivitet. Alene. Som før.

Hva gjør du ‘a?

Del dette: